Woho!

Yay! Ska ha lov IGEN! ;D Hade sport lov vecka sju så nu ska jag ta ledigt för att träffa min vän från Märsta. Nice :D Vill även tipsa om filmer!
Jorden runt på 80 dagar
Vi får följa Passepartout (Jackie Chan) - en kinesisk tjuv som stjäl en ovärderlig Buddhastatyett och sedan söker skydd hos den excentriske resenären Phileas Fogg.

Fogg har slagit vad med medlemmarna i sin herrklubb att han kan ta sig runt jorden på bara 80 dagar och tillsammans med Passepartout ger han sig av på en resa som blir ett fantastiskt äventyr.
Dålig och kort info, men det var en rolig film och mycket skadeglädje som jag gillar >:3 he-he Men värd att se men minus vid "karate" scenerna. Vet inte, har aldrig varit så mycket för det, sparkas, skrika, få det att se fejk ut. Men rolig var den xD  4 av 5

A walk to remember

Var gång våren kommer till North Carolina, tänker Landon Carter tillbaka på sin gymnasietid och på Jamie Sullivan. Landon umgicks med skolans innegäng, och han och hans vänner hade inte annat än förakt till övers för den självsäkra Jamie. Men när Landon hamnar i skolans dramagrupp, som straff för ett pojkstreck, möter han Jamie på hennes egna villkor. Deras möte väcker lidelsefulla känslor, känslor han inte visste fanns. Och deras möte kom att ändra hans liv för alltid.
Jag gillar mest komedi men detta är en riktigt bra film, fin. Två människor som är så olika men kan vara sen blir dom så bra tillsammans i alla fall :) 5 av 5

CYA!!!!

Vinter! Jippi -_-'

Woho! Vinter! 4 decimeter snö, kan det bli mycket bättre -_-' Ja, all denna snö! Varför kör ingen på min idé: Kör iväg snön till folk som inte har någon! Grekland, Afrika, Spanien, Califonien osv? Vad ska man skriva på en blogg? Hej jag heter Mimmie, jag är grundaren till denna meningslösa, fula, tråkiga blogg xD Yay! Försöker hitta någon smart-one som kan hjälpa mig att fixa bloggen så man slipper skämmas :P
Vill se Alice in wonderland :D Ett Tim Burton verk plus att johnny depp är med :) Han är en bra skådis 8D  För att bevisa att mitt liv är långtråkigt har jag sett alla avsnitt i serie 6-7 i Two and a half men ska ladda ner 5an o fyran  xD Går baklänges I know! xP Well nu ska jag glo tv! Ha det gott igelkott! CYA!

Välja gymnasium!

Ja, jag måste ha valt innan måndag :S Nu har jag mer beslutsångest än någonsin! Det jag har svårt att välja mellan är  IT-/Media på John Bauer eller Media på Per brahe. Det går fram och tillbaka från dag till dag. I lördags var jag 100% säker på att jag ska gå Madia på PB men nu är jag fundersam. Men båda är bra men det dåliga med John Bauer är att fotokursen är inte förens i trean Oo' Där jobbar dom även mycket med att göra hemsidor osv men det vill inte jag jag vill liksom ta kort och filma och kanske skriva.
Det jag siktar på att bli efter gymnasiet är Regissör eller filmare (fotograf som det även kallas men en helt vanlig fotograf(som tar bilder) har inte precis någon lön som man vill gå runt och skryta om sen)
Regissör verkar kul i alla fall för jag gillar att jobba med film, jag vill liksom styra och ställa hjälpa skådespelarna och de andra som jobbar med filmen.
De största ragissörerna skriver ju egna manus men det skulle jag nog inte vilja göra det är liksom inte min plan att skriva och visa upp det offentligt.
Jag gillar att skriva men när det kommer till att folk ska läsa det backar jag ur. Kanske rädslan av att dom inte ska gilla det, skratta osv.
Konstigt nog känner jag mig inte häller bekväm när jag får beröm för det jag skriver.
Nationella prov i morgon med! Det är i svenska, inget jag oroar mig för precis förutom del C där man ska skriva en uppsats. Vad temat är vet jag inte än men ändå i skolan står min hjärna på stanby så hur ska jag kunna använda min fantasi då? Det som jag fruktar i NP är matten och kemin Oo' Man ska göra en egen labb. Och matte har jag aldrig varit hemma på.
Min skola har utsetts att ha dom bästa lärarna i typ Jönköpingskumun. HAH! jo tjena mitt bena! Min lärare har inte kunnat lära mig någonting(knappt) på tre år! Och nu när det är den sista terminen och allt DÅ inser dom att dom KANSKE ska testa om jag har dychkalkuli (eller hur det nu stavas) Men grattis! Det tog er tre år och ett X antal IG för att fatta det!  Men dom ringde och sa det till mamma för tre veckor sen att dom skulle se vad dom kan göra men dom har inte sagt något än och jag har liksom en vecka kvar till provet oO
Nåja, nu har grodan lättat på hjärtat!
Cya! Och ta hand om er ute i kylan!!:D

RSS 2.0