Skolan

Ja, idag var det skola(precis som alla andra dagar om året Oo) Gjorde inte så mycket  so prov om andra världskriget. Det har varit ganska roligt att läsa om det(eller ja roligt och roligt det var nog inte roligt då) Men spännande. Vi fick träffa Benny grünfellt( tror jag han heter) Sen hade vi musik i en kvart och sen kombi där vi bara satt och lekte typ :P sen AKVA så idag har man haft  tre håltimmar för att man slutade tidigare på två lektioner Oo  Kul!
Vädret är inge kul i alla fall. Blåser, halt, mörkt, kallt, kallt, kallt och kallt! -7 C !! Hur kan man leva här under vintern? Man borde flytta söder ut! Det finns folk i andra länder som aldrig har sett snö bara på tv, då kan vi ju ge dom lite? Det låter som en bra idé faktiskt. Jag menar vad är det för mening? Det är kol svart ute när man åker till skolan och lika mörkt när man åker hem.  Man åker till skolan varje dag där man gör samma varje måndag och samma varje tisdag o.s.v sen när man väl börjar njuta av helgen är den slut! Vem kom på den dumma idén med vardagar!?
Ha det gött och ta hand om er i vinterkylan tills vi ses igen!:)

Jul tider

Ja, jul Oo det blir väl kul? Ja jul afton är kul! God mat, paket, kalle anka och det klassiska Svensson Svensson avsnittet(Kommer det på jul afton eller någon annan dagOo?) julgran o.s.v Så här brukar min jul se ut med min lossas pappas släkt(Eftersom pappa inte firar jul och mamma lika så) Vaknar på morgonen och anfaller julstrumpan där jag oftast får choklad tomtar och något litet paket:) Sen till typ elva åker man ner till farmor och farfar. Där man sitter och väntar...väntar...väntar...väntar sen blire mat! Man äter tills man rullar fram. Alla somnar när kalle anka börjar och jag är nästan den ända som är vaken.(förutom farmor och någon annan som står inne i köket och diskar) Sen är det vänta...vänta sen blir det paket! WOW! Själv tror jag att ag har listat ut mina paket :) Ett data batteri och en extern hårddisk något som jag tjatat länge om :P Men man får se:P Sen blir det gröt(då en del åker hem för dom ska iväg någon annan stans) sen sakta men säkert försvinner alla hem:P
Mamma  firar inte jul för att hon tycker det är meningslöst att slösa bort massvis med pengar för att man ska vara snäll just EN ÄNDA dag om året för att Jesus föddes. (Hon är inte religiös) Varför ska man slösa bort flera tusen just denna dag? Om jag säger"Åh denna heliga ekorre*håller upp en helt vanlig ekorre* den kommer med bud från messias att frälsaren har föds."  Och "Frälsaren" är bara ett helt vanligt gosedjur som föreställer en panda. Och om tusen år börjar folk fatta sen ska man fira panda-dagen och dyrkar den helige pandan som har skänktfred och bambu till jorden! Haleluja! Varför ger man andra presenter då Jesus fyllde år? Ska man inte ge det till honom då? För när jag fyller år vill jag ju inte att mamma ger mina paket till någon annan :S
Nå väl det är en vecka kvar till julafton och jag har inte köpt ett ända paket:P Men det blir lätt jag behöver bara köpa två. Till min lilla syster och till min lossas pappa. Mamma vill inte han något(men hon får någon annan gång) och pappa träffar jag inte ofta så det har jag tid att köpa :P Men att gå på A6 här i Jönköping är hemskt! Varför inte bara dö på en gång? Det är hur mycket folk som helst! Dom spelar hemska julsånger i varje butik Oo och ska man ta sig fram får man arbeta sig fram och blir hur trött som helst innan man kommer fram till den första affären ens xD Nej julen är lite förmycket ibland :P Men julpyntat har jag gjort(och tvingat mamma sätta upp gran >:3)
Ja det blev en liten bit:P Cya och ta väl hand om er ute i snön (vilket innebär att halka inte eller bli sjuk för det är så onödigt!) Ha en god jul! Om jag inte skriver här innan jul!!!

Ett bra tag sen sist!

Ja, nu var det ett bra tag sen jag bloggade men man kan inte hålla igång varje dag :P Men mycket har hänt sen sist! Köpt en till katt(som är mer min) Hon heter strumpan och är ett riktigt fetto:p Hon e svart och vit och jätte sööt! Men tyvärr ganska tråkig och vill inte gosa så mycket Oo Tänk att det finns katter som inte vill gosa!
En söt liten kisse va?:)
Nej nu ska jag poppa popcorn och titta på sweeney todd för det är sånna grejer som gör live värt att leva ^^,

RSS 2.0