Sm-guld, sm-guld, sm-guld, sm-guld,sm-guld!!!! :D

Yaaaaaaayyyyy!!!! Hv71 tog hem guldet till  Jönköping!!:D Underbart! Kunde inte fatta att det var sant!:D LINE IS THE KING OF SMGULDET!!!!!! Yaaayy :D:D:D:D:D (8) Im så happy, im so glad that i goth hv xD   Heja hv!!!!Måste ju fira dom på Onsdag nere på Atollen!!:D

Demonstration och dagsverke :)

Tjenixen! :D Idag var våran skola nere i stan i Jönköping och demonstrera för en kille i våran skola ska bli utvisad och hemskickad till Irak. Typ socialen eller något liknande sa typ"det är tillräckligt säkert att åka ner dit" joo men tjena mitt bena tant Oo' Har du luggit i koma eller? Han kan lika väl få en kula planterad i huvet direkt när han kommer av planet eftersom han är kristen.
Så vi hade bara skola till ett då vi demonstrerade så det var en rätt nice dag. Sen i morgon är det dagsverke vilket betyder att jag ska sova och "glömma" betala två hundra kronor Dom är rätt efterblivna Oo' Dom vill att man ska betala två hundra bara för att dom ska hjälpa några nere i lettland, visst det är inte fel att hjälpa men ta någon annasn pengar till det Oo' Sen på onsdag ska vi typ ha halv studie dag och kommer typ bara ha ngn lektion sen ska vi ha suck-foto (som jag inte vet om jag ska vara med på) Sen slutar vi typ :P Eller jag har inte funderat ut än om jag ska sluta då för vi har svenska efter men då ska vi typ lyssna påen redovisning sen ska varan totalt efterblivna lärare hålla kvar oss. Det kan vara fem minuter kvar på lektionen och vi är klara med allt men nej då får vi inte gå då ska han komma på något helt onödigt att göra som typ att läsa eller ska han typ prata om Ingenting Oo'
Sen har jag fått en inbjudan till John Bauer gymnasiet dom vill att jag ska komma och träffa min kanske framtida klass:P Vet itne om jag kommer in där än men det hoppas jag inte för jag vill komma in på Per brahe xD  Cyya!!

Loooov!

Haha, var bara tvungen att visa denna bilden xD Den äger!
Men egentligen ville jag bara säga glad påsk! Och hoppas ni får ett skönt påsk lov :D Jag ska slappa och ha det riktigt gött xD Men man måste ju ändå lyda lov reglerna:
1. Gå inte upp före 10
2. Överansträng dig inte
3. Läs inte mer än nödvändigt
4. Gå runt i pyjamasen i stort sätt hela dan
Fyra gyllene regler :D Ha det gött!!! Ta't lugnt och slappa! Det är inte varje dag man har lov precis! Cya!

RSS 2.0